Facebook

Megelőzhetőek a felső légúti megbetegedések!

 

Az orrfolyás, nátha tipikus tünetei leggyakrabban ősszel, ill. télen fenyegetnek bennünket, ilyenkor az időjárás megfelelő a különféle kórokozók szaporodásához.

Az ún. felső-légúti megbetegedések hátterében az áll, hogy a levegő szűrésére hivatott nyálkahártyára bekerülő vírusok elszaporodnak és ez irritációhoz, gyulladáshoz vezet. Az orrnyálkahártyát érintő fertőzéskor tapasztaljuk az orrfolyást, valamint a nátha tünetei, ám sok esetben a fertőzés továbbterjedhet a garat vagy a mandulák irányába, súlyosabb esetben a felgyülemlő váladék következtében arcüreggyulladás, tüdőgyulladás is kialakulhat.

Az ilyen jellegű fertőzések leginkább az óvodás vagy iskoláskorú gyermekeket érintik, hiszen nagyobb közösségben még könnyebben terjednek a kórokozók és magas a visszafertőződés esélye is. Hasonló okokból kifolyólag veszélyeztetettek a tömegközlekedésen utazók és az általában gyengébb immunrendszerük miatt a nyugdíjas korosztály.

Előzzük meg!

A felső légúti megbetegedéseket alapvetően antibiotikummal gyógyítják, ám a kezelés az említett visszafertőződés miatt akár tavaszig is elhúzódhat, kisgyermek esetében nem kevés gondot okozva ezzel az egész család számára. Ezért, ahogy minden más lehetséges megbetegedés esetében, itt is a megelőzésre kell a hangsúlyt fektetni. A számtalan immunerősítő eljárás mellett az egyik leghatékonyabb, klinikailag is vizsgált módszer a Sensolite teljes testes polarizáltfény-terápia. Ez a kezelés már 6 hetes kortól megelőzés gyanánt is alkalmazható, sejtregeneráló, sejtműködést serkentő javító hatása mellett mobilizálni lehet a szervezet természetes, immunitásért felelős erőit, védekező mechanizmusait, tapasztalataink szerint a szervezetben öngyógyító folyamatok indulnak be, így tudunk fellépni egyes egészségügyi panaszokkal szemben. A Sensolite fényágy használata fájdalommentes és csak néhány percet igényel alkalmanként. A szülő, a kezelés alkalmával, akár be is fekhet gyermeke mellé a fényágyba, így még a legkisebbek is szívesen járnak terápiára. A tapasztalatok szerint a páciensek 80 %-a jól reagált a megelőző jellegű kezelésre, esetükben gyakran egyáltalán nem vagy csak enyhe lefolyású betegség alakult ki.

Ha a fertőzés már megtörtént, a Sensolite fényterápia akkor is segíthet, hiszen a fényágy használatával a megbetegedés ideje lerövidülhet, a szövődmények kialakulásának valószínűsége jelentősen csökkenhet.

A Sensolite fényterápia természetesen felnőtteknél is alkalmazható, ilyenkor a kezelés ideje valamivel hosszabb (20 perc).

Most 5+3 bérlet akció: http://www.sensolite.hu/felso-leguti-megbetegedesek-ellen/

Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább