Facebook

Ön is a fényágyban gyógyul, doktornő?

 

A magyar fejlesztésű, egész testre ható polarizáltfény-terápia pozitív változásokat indít el a szervezet egészében. Gyógycentrumainkban a fényágy használata előtt szakembereink tájékoztatják és segítik az egészségüket megőrizni kívánó vagy gyógyulni vágyó vendégeket. Mi most megfordítottuk ezt a hagyományos felállást, és arról kérdeztük dr. Szalánczi Katalin belgyógyász-kardiológus szakorvost, hogy vajon ő is fényágyban gyógyul?

Segíti a páciensek meggyőzését a személyes tapasztalata?

  • A kérdés akkor lett volna igazán átfogó, hanem csak rám, hanem családomra, közvetlen környezetemre is rákérdez, mivel nálunk egyre több a pozitív tapasztalat! Melyikkel kezdjem? – kérdezett vissza a doktornő.
  • Feltételezem, hogy hozzátartozói is az Ön ajánlására próbálták ki a fényágyat, úgyhogy haladjunk kronológiai sorrendben! Saját magán mi mindent tapasztalt?
  • A fényággyal a helyi Gyógycentrum nyitása révén kerültem kapcsolatba. A polarizált fény hatásáról voltak már pozitív tapasztalataink, hiszen régóta használtuk a lokális kezelésre alkalmas Bioptron lámpát, Fenyő Márta korábbi találmányát. Ha ízületi-, mandula- vagy homloküreg-gyulladásunk volt, esetleg sérülés, bőrprobléma ütötte fel a fejét, mindig lámpáztunk. A Sensolite-ban az a zseniális, hogy sokan keresnek fel bennünket egy adott problémával, majd a terápia során jön a felismerés, hogy “jé, már ez sem fáj, azt sem érzem”! Amikor a Gyógycentrumban rendelek, igyekszem arra is időt szakítani, hogy befeküdjek a fényágyba, hiszen nem mindegy, hogy meglévő gerincsérvemet kell-e műteni vagy nem. A Sensolite hatására korábban gyakori fájdalmaim jelentősen csökkentek, egy éve már fizikoterápiára sem kell járnom és gyógyszert is csak időszakosan szedek. Ezenkívül észrevettem, hogy a térdem részleges szalagszakadása is sokkal jobban bírja a strapát, pedig munkakörömből adódóan továbbra is sokat állok, gyalogolok. Kordában tudom tartani –egy kis odafigyeléssel és krémmel, de gyógyszerek szedése nélkül – a derékfájdalmamat is. Gondolom, ebből kiderült, hogy a polarizált fény bizony nem válogat, szervezetünk minden részéhez eljut a jótékony hatás!
  • Említette, hogy közvetlen környezetében is többen alkalmazták a terápiát…
  • Így van! A nagynéném, a férjem és a fiam is sokat köszönhet a Sensolite-nak! A nagynénémnek térd- és csípőízületi fájdalmai voltak, kinézőben is volt a protézis műtét, amelyen végül másfél évet tudtunk tolni. Sőt, nála is jelentkezett “pozitív mellékhatás”, néhány kezelés után azt is észrevette, hogy egy viszonylag nagy kiterjedésű szemölcse a Sensolite-nak köszönhetően jelentősen visszahúzódott, kisebb lett. A férjemet légúti gyulladások miatt “delegáltam” a fényágyba, hatottak is a kezelések, de ami még ennél is érdekesebb, hogy az 5 évvel ezelőtti lábfejtörése óta időnként fájdalmasan dagadó lába is jelentősen javult. A fiamnál általános immunerősítés volt a célunk, valamint az egyetemi vizsgaidőszak ideje alatt a szellemi teljesítőképesség és koncentrációs készség javítása. A fényágyban töltött kezelések után nyugodtabban tudott aludni, nem volt annyira feszült és stresszes. Egész családom megtapasztalhatta azt is, hogy megfázás esetén, ha két egymást követő napon befekszünk a fényágyba, az orrfolyást és tüsszögést mintha elvágták volna. Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy nem mindenki hisz azonnal és feltétel nélkül a Sensolite-ban. Kissé szkeptikus kolléganőimet is sikerült rávenni egy-egy időszakos terápia felvételére! A korábbi években őszi és tavaszi időszakban jelentkező, erős orrfolyást, tüsszögést és bedagadt szemeket okozó szénanátha mára “megszelídült”.

Ha dr. Szalánczi Katalin példáját követi, és ellátogat az Önhöz legközelebb eső Sensolite Gyógycentrumba, saját bőrén tapasztalhatja meg a fényágy jótékony hatásait és megérezheti azokat a bizonyos “pozitív mellékhatásokat” is!

Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább