Facebook

Sensolite polarizált-fényterápiával az allergia ellen

 

Fénnyel az allergia ellen, búcsú a gyógyszerektől – fogalmazhatjuk meg röviden a Sensolite kúraszerűen alkalmazott egésztest polarizáltfény-kezelés várható jótékony hatásait, melyet az ország Sensolite Egészségcentrumaiban tudnak kipróbálni azok, akik szeretnék allergiás panaszaikat enyhíteni.

Az allergia a becslések szerint Magyarország lakosságának közel felé érinti. Országos szinten összegyűlt tapasztalataink szerint leginkább fiatal felnőttek és gyerekek jönnek allergiás panaszokkal javulni a fényágyba – a kezelések pedig alapjaiban változtatják meg mindennapjaikat, javítja életminőségüket.

Sokan rettegve várják és élik át az allergiaszezont: tüsszögnek, viszket a torkuk, folyik az orruk, bedagad és ég a szemük, a gyermekek síróssá, nehezen kezelhetővé válnak, míg a felnőttek nem tudnak kellő figyelmet fordítani a munkájukra, sem a körülöttük élőkre. Röviden: a beteg számára beszűkül az élet. Dr. Lakos Ildikó gyermekorvos úgy fogalmaz, hogy bár az érintettek számáról pontos adatot nem tudni, azonban a tendencia évről évre nő. Az allergia az immunrendszer túlzott reakciója: a szervezet károsnak minősít és elkezd küzdeni olyan, egyébként ártalmatlan dolgok ellen is, mint a virágpor, a házi por vagy az állatszőrök. – Az allergiára való hajlamot örökli az ember, és ezt erősíthetik a különféle környezeti tényezők együttes hatásai – magyarázza a doktornő. tapasztalata szerint a csecsemőknél az allergiás tünet hasmenésben, ekcémában jelentkezik, 1 éves kor körül pedig hörgőgyulladásos, asztmás tünetekre kell keresni a gyógyírt. Azonban nem mindegy, hogy mit – a XXI. században már többféle megoldás létezik.

Búcsú a tünetektől

Akik el szeretnék kerülni a különféle gyógyszerek mellékhatásait, jelentős javulást szeretnének elérni, és költséghatékonyabb megoldást keresnek, azoknak egy új magyar orvostechnikai eszköz, a Sensolite fényágy kúraszerű alkalmazása javasolt. A feltaláló, Fenyő Márta tippje allergiával küszködőknek:
„A kellemetlen allergiás tünetek tapasztalataink szerint akár meg is előzhetők, a már jelen lévő tünetek pedig enyhíthetők! Megelőzéshez, a tünetek várható beindulása előtt 1 hónappal kezdje el a rendszeres Sensolite fénykezelést. Tünetek enyhítése céljából érdemes megkezdeni a fénykezelést akkor is, amikor a tünetek már megjelentek. E téren is kiváló tapasztalataink vannak!”* -

Gyógyulás és madárcsicsergés a fénykagylóban

Az 1000 db speciális LED fényforrás segítségével működő orvostechnikai eszköz révén az emberi test teljes felületére hat a polarizált fény, mely globális biostimulációs hatást fejt ki, vagyis az egész szervezetben megindítja az öngyógyító folyamatokat, a szervezet öngyógyító képessége felerősödik és ez több gyógyító és jótékony hatás mellett az allergiás reakciókra is kedvező hatást gyakorolhat. Kinek javasolt a terápia? Kisgyermekkortól a felnőtteken át az idősebb korosztályig mindenkinek rendelkezésére áll ez az újszerű eszköz. Fenyő Márta hangsúlyozta, hogy a gyerekek is kifejezetten szeretnek – ahogy ők mondják a – „fénykagylóban” tartózkodni, ugyanis a madárcsicsergés, a zene, a szerettek közelsége mellett kedvenc könyveik, játékaik biztosítják a kellemes közérzetet és a gyógyulást, javulást.

Egyik kedves vendégünk, B.Z.-né 1987. aug. 7 óta allergiás, pontosan emlékszik a dátumra, rá két hónapra derült ki orvosilag, hogy allergia és nem megfázás. Nagyon sok vizsgálatot végig csinált, de állandó kínok és gyógyszerek mellett tudta csak elviselni ezt az időszakot.

A Sensolite polarizált fényterápiával 2012-ben ismerkedett meg, akkor még nem kúraszerűen vette igénybe a kezeléseket. A tünetei enyhültek, de teljesen nem tudott fellélegezni. Tavaly elhatározta, hogy a Fenyő Márta által javasolt dozírozásban fog járni, már júliusban elkezdte, heti 3 alkalommal járt, teljesen tünetmentes lett, nem szedett semmilyen gyógyszert, csak orrsprayt használt időnként. „…el se merem hinni, de végre élvezem az év ezen időszakát, egyszerűen csodálatos.”

Szeretettel várják Önt is az ország Sensolite Egészségcentrumai!

*Teljes körű információért kérjük, kattintson a www.sensolite.hu/allergia címre!

Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább