Facebook

Üdülési csekkjét váltsa nálunk egészségre!

 

Üdülési csekk
Az őszi-téli hónapok közeledtével nem csak autónkat, vagy gázkészülékünket kell felkészítenünk a megváltozott körülményekre, hanem szervezetünket is, hiszen a csökkenő napsütötte órák számával együtt immunrendszerünk védekezőképessége is csökkenhet.

Egészségségünk megőrzésében nyújthat hatékony segítséget a Sensolite polarizáltfény-terápiás kezelés, ami a legtöbb Sensolite Gyógycentrumban igénybe vehető – december 31-ig még Üdülési Csekkel is!

A beavatkozás-, gyógyszer és mellékhatás-mentes terápia – többek között – a szezonális vagy visszatérő légúti betegségek megelőzésében és gyógyításában nyújthat hatékony alternatívát a család valamennyi tagja számára. A Sensolite fényterápia a közérzet- és hangulatjavításban is segíthet, illetve bőrproblémák kezelésében, valamint sportsérülések gyógyításában is kiválóan alkalmazható, hiszen csökkenti a regenerálódáshoz szükséges időt.

Most a 2012. évi érvényességi idővel ellátott Üdülési Csekkjét év végéig fényágy-kezelésekre is beválthatja. A kezelések kúraszerű alkalmazásával tegyen Ön is az egészségéért!

Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább