Facebook

Világhírű magyar találmány az őszi depresszió és fáradékonyság ellen

 

Kutatások szerint minden tizedik hazai lakos szenved az őszi-téli időszakban jelentkező depressziós tünetektől. A Sensolite fényágy – a tapasztalatok alapján – egyedülálló módon lehet képes az őszi-téli mentális problémákat kezelni. A teljes testfelületen alkalmazott polarizáltfény-terápia a stressz, a szorongás oldásában, valamint az alvászavar, a pánikbetegség és a depresszió kezelésében is segíthet, melyet több ezer elégedett páciens is megerősít. 

Az őszi-téli időszakban drasztikusan csökken a természetes napfényes órák száma. Ez a természetes, évszakváltásra jellemző folyamat – hatással van a szervezet szerotoninszintjére, mely kulcsszerepet tölt be az idegrendszer működésében. A mérséklődő természetes fény hatására a szerotonin mennyisége csökken az agyban, ez a folyamat pedig hangulatromláshoz, a mentális egyensúly megborulásához vezethet. Itt segíthet a SENSOLITE fényágy kúraszerű használata,  melynek segítségével megelőzhetjük, hogy a mentális egyensúly felboruljon, de akkor is segít, ha már mentális problémák, hangulatzavarok jelentkeztek.

A SENSOLITE fényágy több pszichiátriai betegség esetén is alkalmazzák a páciensek. A kényszerbetegség bizonyos formái, a szorongásos kórképek, a szezonális depresszió, az egyes fóbiák, valamint a pánikbetegség kezelésének területén egyaránt rendkívül pozitívak a tapasztalatok. Ezenkívül a fényágy az alvásproblémák harmonizálásában is kedvező hatást gyakorolhat. Rohanó hétköznapjainkban ugyanis egyre gyakoribb a munkahelyi stressz és a szorongás, mely sok esetben vezet alvászavarokhoz. A SENSOLITE fényterápia  mind az elalvási, mind az átalvási gondokkal küszködők számára is segítséget nyújthat.

SENSOLITE fényágy az Európai Unióban hivatalosan bejegyzett, minősített orvostechnikai eszköz, amelyet hazánkban már több mint 25 ezren vettek igénybe. A fényágy feltalálója nem más, mint Fenyő Márta, akinek nevéhez a Bioptron lámpa feltalálása is kapcsolódik. A fényágy nagy előnye, hogy 0-tól 99 éves korig bárki használhatja, csupán a kezelési idő hosszában van eltérés (csecsemőknek 5 perc, gyermekeknek 10 perc, junioroknak 15 perc, felnőtteknek pedig 20 perc a javasolt kezelési időtartam). Ezen túlmenően a kezelés fájdalomtól, gyógyszertől és invazív beavatkozástól mentes, valamint kiválóan alkalmazható kiegészítő terápiaként, hiszen remekül illeszthető a hagyományos orvoslás protokolljaival. A páciensek 30%-a egészségmegőrzés céljából keresi fel a SENSOLITE Gyógycentrumokat, tapasztalataik szerint így nem csupán a megbetegedéseket kerülik el jó eséllyel, hanem közérzetük javulásáról, fizikai- és szellemi teljesítőképességük növekedéséről számolnak be. Magyarországon immár 17 SENSOLITE Gyógycentrum várja az egészségtudatos és a gyógyulni vágyó pácienseket.

Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább